Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Ny webbplats för högskolan

I dagarna flyttar Röda Korsets Högskola in i samma webbplattform som Svenska Röda Korset och högskolans webbplats får därmed ett nytt utseende.
I dagarna flyttar Röda Korsets Högskola in i samma webbplattform som Svenska Röda Korset och högskolans webbplats får därmed ett nytt utseende.
Publicerad: 20 apr 2021
Lästid: ca

Innehållet är detsamma, men webbplatsen kommer att mer likna Svenska Röda Korsets. Den gemensamma webbplattformen är en del av Röda Korsets Högskolas och Svenska Röda Korsets samarbete.

– Vi är glada att idag lansera vår nya webbplats som vi hoppas ska informera om högskolans utbildning och forskning på bästa vis och ge en inspirerande och intresseväckande bild av högskolans verksamhet, säger Susanne Georgsson, rektor för Röda Korsets Högskola.

Ett Röda Korset på nätet

Svenska Röda Korset har under ett par års tid arbetat med projektet ”Ett Röda Korset på nätet” och nu är även högskolan en del av den gemensamma digitala närvaron för Rödakorset-rörelsen i Sverige.

Den nya hemsidan har samma webbadress som tidigare och innehållet är också i mångt och mycket detsamma. Det visuella har dock fått ett lyft och sidan kommer fortsättningsvis vara en del av Svenska Röda Korsets webbutveckling.

Samarbete med Svenska Röda Korset

– Röda Korsets Högskola och Svenska Röda Korset samarbetar inom flera områden och det är glädjande att hemsidan också nu är ett av våra samarbetsområden. Tillsammans arbetar vi för ökad kännedom om Rödakorset-rörelsens arbete och verksamhet!, säger rektor Susanne Georgsson.

Susanne Georgsson, rektor för Röda Korsets Högskola

Susanne Georgsson, rektor för Röda Korsets Högskola. Foto: Sören Andersson

Mer information