Ny avslutningshögtid äger rum på campus

Avslutningshögtiden för sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor äger rum på Campus Flemingsberg i juni.
Avslutningshögtiden för sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor äger rum på Campus Flemingsberg i juni.
Publicerad: 22 maj 2023
Lästid: ca

I juni arrangeras högskolans traditionsenliga avslutningshögtid för alla studenter som nu tar sin sjuksköterskeexamen efter tre års studier. Nytt för den här gången är att högtiden äger rum på campus, i Södertörns högskolas aula, och att alla våra specialistsjuksköterskor också är med på avslutningshögtiderna tillsammans med sjuksköterskorna. Det kommer att delas ut broscher till både sjuksköterskorna och specialistsjuksköterskorna och de bjuds alla till ett mingel på högskolan innan de går vidare till högtiden i aulan.

Våra studenter tar sin examen och steget ut i arbetslivet

– Avslutningshögtiden är en fantastisk högtid där vi får se våra studenter ta sin examen. Jag känner så stor stolthet och glädje över vad de har presterat under sina år vid vår högskola och att de nu tar steget ut i ett spännande och givande arbetsliv. Vi är glada över samarbetet med Södertörns högskola som gör att vi kan hålla högtiden på vårt campus. Det känns också så roligt att vi från och med i år kommer att dela ut en vacker rödakorsbrosch till våra specialistsjuksköterskor, säger Susanne Georgsson, rektor vid Röda Korsets Högskola.

Avslutningshögtid den 9 juni

Högtiden hålls den 9 juni i Södertörns högskolas aula och börjar kl. 14.00. Minglet på högskolan på plan 4 äger rum kl. 12.30-13.30. Närstående bjuds in att närvara vid högtiden i aulan precis som tidigare år.