Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

”Ni har gjort ett fantastiskt yrkesval”

– avslutningshälsning till nyutexaminerade specialistsjuksköterskor!
– avslutningshälsning till nyutexaminerade specialistsjuksköterskor!
Publicerad: 08 jun 2021
Lästid: ca

– Stort varmt och innerligt grattis! Ni har nu tagit specialistsjuksköterskeexamen och magisterexamen. Ni har vidareutbildat er till en högkompetent och eftertraktad, viktig specialist, hälsade rektor Susanne Georgsson i en digital avslutningshälsning till Röda Korsets Högskolas nyutexaminerade specialistsjuksköterskor.

Den tredje juni avslutade studenter på specialistsjuksköterskeprogrammen i infektionssjukvård, intensivvård och psykiatrisk vård sin tvååriga specialistsjuksköterskeutbildning vid Röda Korsets Högskola och gratulerades digitalt då den traditionella avslutningsceremonin inte kunde arrangeras inte på vanligt sätt på grund av pandemin.

– Ett ord som jag vill lyfta idag är mod, en eftersträvansvärd egenskap. Det är för att ni är modiga som ni är här idag. Att vara modig är att våga utmana sig, att vara tapper, djärv och att ha kurage. Ni har under dessa två år genomgått många utmaningar. Ni har gått avancerade specialistutbildningar.  Ni har redan erfarenhet, och ni inser hur det ser ut inom vården idag med möjligheter och brister. Ni valde ändå att satsa, och ni vet att ni har valt att vidareutveckla er inom ett fantastiskt yrke. Det är mod, sa rektor Susanne Georgsson i sitt tal.

Stort grattis hälsar Röda Korsets Högskola alla specialistsjuksköterskor!Susanne Georgsson, rektor

Susanne Georgsson, rektor vid Röda Korsets Högskola

Specialistsjuksköterskeprogram

Röda Korsets Högskola erbjuder specialistsjuksköterskeprogram inom infektionssjukvård, intensivvård och psykiatrisk vård.