Studenter från Röda Korsets Högskola i styrelsen för Vårdförbundet Student

Röda Korsets Högskolas student Marlene Juhl har valts om som ordförande för Vårdförbundet Student och studenterna Shahira Hafed och Åsa Elfvelin har valts in i styrelsen.
Röda Korsets Högskolas student Marlene Juhl har valts om som ordförande för Vårdförbundet Student och studenterna Shahira Hafed och Åsa Elfvelin har valts in i styrelsen.
Publicerad: 01 nov 2023
Lästid: ca

Marlene Juhl som studerar vid sjuksköterskeprogrammet vid Röda Korsets Högskola får förnyat förtroende och har valts om som ordförande för Vårdförbundet Student. Nya i styrelsen är också högskolans studenter Shahira Hafed och Åsa Elfvelin. Under det kommande året kommer de att fokusera på att den verksamhetsförlagda utbildningen, VFU, blir mer tillgänglig och att alla nyexaminerade får en god introduktion på sina arbetsplatser.

– Jag är otroligt glad över att få förnyat förtroende att leda Vårdförbundet Student ännu ett år och jag kommer fortsätta arbeta för att vår verksamhetsförlagda utbildning, VFU, håller en hög kvalité, för en bra förstalön och en hållbar introduktion för nyexaminerade, säger Marlene Juhl, omvald ordförande för Vårdförbundet Student.

Marlene Juhl_Foto av Ulf Huett_800x800ar.jpeg
Marlene Juhl, foto: Ulf Huett

Styrelsen för Vårdförbundet Student_Foto av Ulf Huett_800x800ar.jpegStyrelsen för Vårdförbundet Student. Foto: Ulf Huett

Vårdförbundet Student, med 8 000 medlemmar, är en del av Vårdförbundet som har cirka 114 000 medlemmar totalt. Den nya styrelsen representerar medlemmar som studerar på de treåriga programmen till biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor på högskola och universitet runt om i landet.

Mer information