Möt våra studenter och lärare

Här berättar våra studenter och lärare hur det är att studera vid Röda Korsets Högskola.

24 mar 2021

"Som sjuksköterska har du möjlighet till ett spännande och intressant arbete, i Sverige och världen"

Röda Korsets Högskola är en av Sveriges mest attraktiva högskolor inom sjuksköterskeutbildning. Här får du kompetens i och beredskap för framtidens omvårdnad – både i Sverige och utomlands.

02 mar 2021

"En patientgrupp vi möter inom vården överallt"

"Jag tycker att det är viktigt att läsa psykiatrisk vård, för det är en patientgrupp vi möter inom vården överallt", säger Riina Salkia, specialistsjuksköterskestudent vid Röda Korsets Högskola. Här berättar student och lärare om specialistsjuksköterskeprogrammet i psykiatrisk vård vid Röda Korsets Högskola.

02 mar 2021

"Jag kände att jag verkligen kunde komma upp i en specialistnivå" – specialisera dig inom infektionssjukvård

Specialistsjuksköterskeprogrammet i infektionssjukvård vid Röda Korsets Högskola är Sveriges första och enda specialistsjuksköterskeprogram inom infektionssjukvård i Sverige. Här berättar student och lärare om specialistsjuksköterskeprogrammet i infektionssjukvård vid Röda Korsets Högskola.

02 mar 2021

"God kunskap om de speciella behov som finns inom intensivvården" – specialisera dig inom intensivvård

"Jag jobbar på barnintensivvårdsavdelningen", berättar specialistsjuksköterskan Annette Westin. "Där har man inte bara en patient, utan två patienter. Vi kan ha en hel familj. En hel släkt." Här berättar student och lärare om specialistsjuksköterskeprogrammet i intensivvård vid Röda Korsets Högskola.

02 mar 2021

"Så är det att gå Sjuksköterskeprogrammet"

Här finns fler intervjuer med studenter och lärare om sjuksköterskeprogrammet och specialistsjuksköterskeprogrammen vid Röda Korsets Högskola samlade.