HemNyheterVi söker en rektor

Vi söker en rektor med ambitionen att fortsätta utvecklingen av högskolan.

Vi söker dig som är docent eller professor, har erfarenhet från akademien och har en vana att leda genom andra chefer. Vi ser att du har kunskap eller förståelse från hälso-sjukvårdsutbildning med tillhörande forskning och har en vana av att arbeta med förändringsprocesser i en verksamhet i ständig utveckling. Du besitter en god ekonomisk förståelse samt förmåga att driva verksamheten med en ekonomi i balans.

Du har ett starkt intresse och förmåga att inkludera och engagera både medarbetare och andra samarbetspartners i vår verksamhet. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar för att skapa långsiktiga relationer, nätverk och samarbeten. Som ledare är du trygg, lyhörd och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat.

Uppdraget som rektor innebär:

  • att fortsatt utveckla högskolan, vidareutveckla forskningsprofilen samt dess utbildningsutbud.
  • att skapa och upprätthålla relevanta nätverk med andra lärosäten, nyckelpersoner inom civilsamhällets organisationer, mot företag samt mot myndigheter och departement, kommuner och landsting.
  • att driva teknikutveckling och digitalisering av utbildning på högskolan.
  • att genom sitt intresse för omvärldsanalys och samhällsutveckling koppla det till att driva högskolans utveckling så att den speglar framtidens behov

Klicka här för att läsa annonsen i sin helhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Michaël Berglund AB.
Ansökan sker genom följande länk, välkommen med din ansökan senast 10 oktober.

För frågor om tjänsten kontakta Majken Tammisto på majken.tammisto@michaelberglund.se