HemNyheterVi söker en högskoleadjunkt/lektor inom omvårdnad/medicin

Vi söker en högskoleadjunkt/lektor inom omvårdnad/medicin

Nu söker vi en engagerad medarbetare till den hälsovetenskapliga institutionen, med erfarenhet från utbildning, forskning och samverkan och som vill bidra till utvecklingen av högskolan tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

  • Det huvudsakliga uppdraget innebär att driva och utveckla läraruppgifter i rollerna som examinator och/eller kursansvarig, med undervisning i huvudområdet omvårdnad samt i stödämnet medicin på grund- och avancerad nivå.
  • Du kommer att ingå i ett lärarteam som har till uppgift att bedriva kursutveckling både inom kurser såväl som för program som helhet.  
  • Du blir även en viktig aktör i ämneskollegium för omvårdnad alternativt medicin, med syfte att stödja akademisk utveckling för hela akademiska kunskapsmiljöer vid högskolan. Du bidrar aktivt till att utveckla och implementera huvudområdet omvårdnad och ämnesprofilen global omvårdnad.
  • Du medverkar aktivt till studenternas delaktighet och inflytande för att de ska vara en del i arbetet med att vidareutveckla utbildningen.
  • Du kan komma att medverka både teoretiskt och praktiskt i VIL/VFU verksamhet.
  • Du kommer att vara en viktig länk mellan utbildning och implementeringen av forskningen för att skapa kompletta kunskapsmiljöer. En del av din tid är avsatt för egen forskning och kompetensutveckling.

Anställningen är en tillsvidare anställning med en inledande provanställning med start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 2018-08-19

Läs mer och ansök